Een Goudse Fiets Lakei erbij: Andy!

Andy stelt zichzelf graag aan u voor:

Ik ben Andy Koolmees en sinds 1995 actief in de toeristische branche. Ik heb onder meer op campings in Frankrijk en Rotterdam gewerkt en als entertainer in hotels in Spanje. Sinds 2017 ben ik ook actief als fietsgids in Gouda en Zuid- en Noord-Holland. Toen ik het bericht las dat Fiets Taxi Gouda opgericht was heb ik meteen contact gezocht met oprichter Hans. Als ‘ambassadeur’ van Gouda en sociale persoonlijkheid met milieubewuste levensstijl past het namelijk erg goed bij me om als fietslakei bij te dragen aan vermaak in Gouda. Ik hoop veel mensen plezierige ritten met de Fiets Taxi te bezorgen.

Ik woon nu bijna twintig jaar in Gouda. De laatste jaren geniet ik steeds meer van onze stad. Er zijn veel mooie en leuke dingen te zien, doen en beleven. Zelf draag ik daar al een paar jaren een steentje aan bij als organisator van sportevenementen en als trainer van hardlopers en zwemmers op mooi plekken in en rond Gouda. Tijdens die evenementen en trainingen probeer ik de deelnemers ook regelmatig naar mooie buitengebieden mee te nemen zonder de auto te gebruiken. Met Fiets Taxi Gouda komt er nu een extra mogelijkheid bij om dit te doen.

Sportieve groet,

Andy